Paketat televizive dhe internetit të ofruara nga Best Cable

Paketa familjare

48 Kanale televizivë
400 Lekë/ muaj

Paketa plotë

85 Kanale televizivë
800 Lekë/ muaj

Paketa 50 Mbps

Internet me fibër optike
1000 Lekë/ muaj

Paketa 70 Mbps

Internet me fibër optike
1500 Lekë/ muaj

Prej 15 vitesh pjesë e familjeve tuaja

Prej 15- vitesh jemi pjesë e familjeve  tuaja

Me një investim të konsiderueshëm dhe me një vizion të qartë dhe afatgjatë. Qysh në fillim, filozofia ishte e qartë, investimet ishin në koherencë me zhvillimet teknologjike, staf i specializuar dhe i motivuar për të ofruar shërbimin më të mirë. Falë kësaj shumë shpejt numri i klientëve tanë u rrit. Best Cable ofron në treg shërbimet e televizionit kabllor dixhital dhe internetit me fibër optike me çmimet më të mira.

Mbi 85 kanale televizivë. Kanalet më të mira të platformave digjitale Digitalb dhe Tring. Kanale të huaj dhe shqiptarë, kanale tematikë, gjeneralistë, muzikë, filma dhe padyshim magjia e futbollit europian, Uefa Champions League, në shtëpitë tuaj.

Rritja vit pas vit tregon më së miri shërbimet cilësore, cilësinë e trasmetimit, shpejtësinë maskimale të internetit dhe mbi të gjitha besimin tuaj. Në 15 vite nuk kemi rreshtur asnjëherë së investuar për të qenë në koherencë me zhvillimet teknologjike dhe kërkesat tregut.

Tanimë jemi pjesë e pandashme e çdo familje elbasanase duke ju mundësuar shërbime cilësore të internetit dhe televizionit kabllor. Mbi të gjitha me çmimet më të mira në treg. Kjo falë vizionit të qartë dhe stafit profesional.

SHËRBIM CILËSOR

Filozofia është e qartë. Investimet nuk kanë munguar për të qenë në koherencë me kërkesat e tregut. Staf është i motivuar për të ofruar shërbimin më të mirë.

PAKETAT MË TË MIRA

Best Cable ofron paketat më të mira në treg sa i përket televizionit kabllor dhe shërbimit të internetit. Mbi 95 kanale tematike, gjeneraliste, muzike, filmash dhe magjinë e futbollit europian

PJESË E FAMILJES TUAJ

Ju mund të komunikoni me familjen, miqtë dhe të afërmit tuaj brënda dhe jashtë vendit për të qenë më afër se kurrë me anë të internetit me fibra optike.
TOP