Kujdesi ndaj klientit

Kujdesi për klientët është i disponueshëm çdo ditë të javës. Stafi ynë është i trajnuar për t’iu zgjidhur kërkesat dhe problematikat tuaja në kohën më të shpejtë të mundur.

ORARET E PUNËS

E hënë - premte: 8.30 - 18.30
E shtunë: 10.30 - 16.30
E diel: 10.30 - 16:30
TOP