PAKETA 20 Mbps

Paketa shërbimit të internetit 20 Mbps vjen tek ju për vetëm 1000 lekë në muaj.

  • Shpejtësi maksimale
  • Internet me fibër optike

Ju mund të lundroni pa limit në internet me linjë 20 Mbps. Tanimë ju mund të flisni me njerëzit tuaj më të dashur brenda dhe jashtë vendit, pa u shqetësuar për internetin. Best Cable, pjesë e familjes tuaj.

TOP