PAKETA 20 Mbps

Paketa shërbimit të internetit linja 20 Mbps vjen tek ju për vetëm 1500 lekë në muaj.

  • Shpejtësi maksimale
  • Internet me fibër optike
  • Internet pa limit

Ju mund të lundroni pa limit në internet me linjën e internetit e dedikuar prej 20 Mbps. Tanimë ju mund të flisni me njerëzit tuaj më të dashur brenda dhe jashtë vendit, pa u shqetësuar për internetin. Best Cable, pjesë e familjes tuaj.

TOP