PAKETA 8 Mbps

Paketa shërbimit të internetit 8 Mbps vjen tek ju për vetëm 800 lekë në muaj.

  • Shpejtësi maksimale
  • Internet me fibër optike

Ju mund të lundroni pa limit në internet me linjë 8 Mbps. Tanimë ju mund të flisni me njerëzit tuaj më të dashur brenda dhe jashtë vendit, pa u shqetësuar për internetin. Best Cable, pjesë e familjes tuaj.

TOP