PAKETA FAMILJARE

Paketa Familjare e abonimit të kabllorit përmban:

  • 48 kanale televizivë
  • Kanale tematikë
  • Kanale gjeneralistë
  • Filma
  • Muzikë
  • Kanale të huaja

Me paketën e familjare ju mund të shikoni 48 kanale televizivë. Pjesë e paketës janë kanalet më të mira të platformave digjitale Digitalb dhe Tring. Mund të ndiqni filmat e fundit, seriale, të gjitha kanalet më të mira shqiptare, muzikë, filma vizatimorë, etj.

TOP