Paketat televizive dhe internetit të ofruara nga Best Cable

Paketa familjare

48 Kanale televizivë
400 Lekë/ muaj

Paketa plotë

85 Kanale televizivë
800 Lekë/ muaj

Paketa 50 Mbps

Internet me fibër optike
1000 Lekë/ muaj

Paketa 70 Mbps

Internet me fibër optike
1500 Lekë/ muaj

Paketa 80 Mbps

Internet me fibër optike
2000 Lekë/ muaj

TOP