Prej 15 vitesh jemi pjesë e pandashme e familjeve elbasanase

Best Cable tanimë është pjesë e pandashme e çdo familjeje në qytetin e Elbasanit. Falë një investimi të konsiderueshëm dhe një vizioni të qartë e afatgjatë. Qysh në fillim filozofia ishte e qartë, investimet ishin në koherencë me zhvillimet teknologjike dhe kërkesat e tregut. Investimet i paraprinë krijimit të një stafi të specializuar dhe të motivuar për të ofruar shërbimin më të mirë. Falë kësaj shumë shpejt numri i klientëve tanë u rrit.

Best Cable ofron në treg shërbimet e televizionit kabllor dixhital dhe internetit me fibër optike. Ju mund të ndiqni mbi 95 kanale tematike, gjeneraliste, muzike, filmash, etj. Best Cable ju mundëson të përjetoni magjinë e Uefa Champions League dhe ndeshjet më të mira të kampionateve më të ndjekura europiane. Investimet e vazhdueshme në teknologji kanë bërë të mundur një cilësi trasmetimi shumë të mirë video dhe audio.

Por, jo vetëm kaq, Best Cable u bë pjesë e pandashme e familjeve me anë të shërbimit të internetit me fibër optike. Ju mund të komunikoni me familjen, miqtë dhe të afërmit tuaj brënda dhe jashtë vendit për të qenë më afër se kurrë. Në 10 vite ne u rritëm bashkë dhe tanimë jemi pjesë e pandashme e çdo familje elbasanase duke ju mundësuar shërbime cilësore të internetit dhe televizionit kabllor, por mbi të gjitha me çmimet më të mira në treg.

Mbi 95 kanale televizivë. Kanalet më të mira të paketave digjitale, Digitalb dhe Tring. Kanale të huaj dhe shqiptarë, kanale tematikë, gjeneralistë, muzikë dhe padyshim magjia e futbollit europian në shtëpitë tuaj.

Rritja vit pas vit tregon më së miri shërbimet cilësore dhe cilësinë e lartë e trasmetimit. Ju mund të përjetoni shpejtësinë maksimale të internetit dhe mbi të gjitha besimin tuaj. Në 15 vite nuk kemi rreshtur asnjëherë në investime për të qenë në koherencë me zhvillimet teknologjike dhe kërkesat e tregut.

Tanimë jemi pjesë e pandashme e çdo familje elbasanase duke ju mundësuar shërbime cilësore të internetit dhe televizionit kabllor. Por, mbi të gjitha me çmimet më të mira në treg. Kjo falë vizionit të qartë dhe stafit profesional.

Paketat më të mira

Paketat më të mira në treg për televizionin kabllor dhe internetit. Mbi 85 kanale tematike, gjeneraliste, muzike, filmash dhe magjinë e futbollit europian.

Shpejtësi e lartë interneti

Përjetoni shpejtësinë maskimale të internetit me fibra optike dhe me ofertat më konkurruese në treg. Gjithmonë jemi në koherencë me kërkesat e tregut

Ofertat më të mira

Për vetëm 800 lekë/muaj përfitoni paketën e plotë me 85 kanale televizive. Ndërsa paketa e internetit linja 15 mbps për vetëm 1000 lekë/ muaj.

Shërbim profesional

Filozofia është e qartë, investimet për të qenë në koherencë me zhvillimet teknologjike, staf i specializuar dhe i motivuar për të ofruar shërbimin më të mirë.

TOP