PAKETA PLOTË

Paketa Plotë e abonimit të kabllorit përmban:

  • 95 kanale televizivë.
  • Kanale tematikë
  • Kanale gjeneralistë
  • Filma
  • Muzikë
  • Sport
  • Kanale të huaja

Me paketën e plotë ju mund të shikoni plot 95 kanale televizivë. Pjesë e paketës janë kanalet më të mira të platformave digjitale Digitalb dhe Tring. Mund të shihni filmat e fundit, seriale, të gjitha kanalet më të mira shqiptare, muzikë, filma vizatimorë dhe paharruar magjinë e futbollit Europian Uefa Champions League.

TOP